Cursus ‘Goed voorbereid op reis’

Voor iedereen die graag onbezorgd en goed voorbereid op reis wil

Jij wilt graag op (wereld)reis..

maar waar begin je met de voorbereidingen? Toen ik in 2007 vertrok voor mijn eerste wereldreis was er nog vrij weinig naslagwerk, de lonely planet was mijn buddy en daar ging ik. Al doende heb ik geleerd.. elke reis die ik daarna maakte kon ik mijn reis beter voorbereiden, wist ik steeds beter wat ik wel en niet mee moest nemen, hoe ik prachtige minder toeristische plekken kon vinden en ik wist wat ik allemaal voor vertrek geboekt wilde hebben en wat niet. En deze kennis gebruik ik voor iedere reis opnieuw.

Tegenwoordig is er heel veel op internet te vinden, maar zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat is nu echt belangrijk voor mijn reis? Met welke dingen moet ik rekening houden? Hoe kom ik er achter hoe lang ik ergens zal blijven? Maar vooral ook wat wil ik van te voren regelen en wat pas onderweg?

Relax, want ik ga jou hierbij helpen..

Ik ben Karin

Een reislustige dertiger die elke reis alweer denkt over haar volgende avontuur.

In de afgelopen 15 jaar heb ik al vele landen mogen bewonderen en die kennis wil ik nu graag delen met jou zodat jij ook onbezorgd en goed voorbereid op reis kunt.

Deze cursus is voor jou, als…

  • Je super graag op reis wilt, maar je niet zo goed weet waar je moet beginnen
  • Je niet zo goed weet wat je allemaal voor een reis moet voorbereiden
  • Je door de bomen het bos niet meer ziet op internet
  • Je goed voorbereid op reis wilt
  • Je jou reis zelf wilt voorbereiden, maar wel wat tips kunt gebruiken

Deze cursus is niet voor jou, als…

  • Je wilt dat jouw reis door iemand anders van a tot z geregeld wordt
  • Je niks van te voren wilt uitzoeken en compleet op de bonnefooi wilt vertrekken

“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller”

Ibn Battuta

Wat kun je van mij verwachten en wat verwacht ik van jou..

In 6 lessen (1x per week) worden alle onderwerpen uitgebreid besproken. Mocht je niet bij de live les aanwezig kunnen zijn, kun je de opname bekijken. Na de les krijg jij opdrachten om over deze onderwerpen de informatie te zoeken die relevant is voor jouw reis. En ik ga je daarbij helpen.

Daarnaast kun je het einde van de cursus een 30 min gesprek met mij boeken waarin ik nog meer tips deel, specifiek voor jouw volgende reis.

Vraag mij hier wanneer de volgende cursus start

Doe mee voor maar €47

Waarom ga je je eigen reis zelf voorbereiden?

Je gaat jouw eigen reis zelf voorbereiden, zodat jij zelf de touwtjes in handen houdt wanneer je onderweg bent. Stel je wilt onderweg je plannen veranderen, dan weet jij door de kennis die je hebt opgedaan precies hoe je dat gaat aanpakken. En door dit zelf te doen heb je straks de kennis die je voor elk volgende reis weer kunt gebruiken. Zodat je altijd goed voorbereid op reis gaat.

“All we have to decide is what to do with the time that is given us”

– J.R.R. Tolkien