Water!

Karin en haar passie voor water

Zocht je naar karindegroot.com, dan ben je hier op de juiste pagina beland.

Water is de belangrijkste bron voor een gezond lichaam

Vele mensen willen graag meer sporten en doen hun best om gezond te eten. Minder snoepen, minder koemelk, minder vlees, minder verzadigde vetten, minder zakjes en doosjes, maar natuurlijke producten en meer groente.

Maar drink jij ook gezond water?

We weten allemaal dat water de allerbelangrijkste bron is voor ons lichaam. Ons lichaam bestaat uit 70% water. We kunnen 10 dagen zonder voedsel, maar 3 dagen zonder water om te overleven. Weet jij wat voor water jij drinkt? Het water uit de kraan kan niet in vrijheid bewegen omdat het door pijpleidingen naar onze woningen komt. Hierdoor zijn de kristallen in het water beschadigen en is het dus geen ‘levend’ water meer. Daarnaast wordt de pH aangepast naar pH 5.5 omdat anders de leidingen sneller roesten. Zoals je misschien weet is de pH 7 neutraal, en pH 5,5 is zuurder. Veel van ons voedsel is ook zuur en dit doet het lichaam geen goed. Daarnaast komt er door de verouderde pijpen ook vaak roest, lood, sediment en bacteriën mee en drinken we dit op.

Wat als we dit allemaal kunnen oplossen en meer…

Waterstof is de belangrijkste schakel in water, hoe zuurder het water hoe minder actief waterstof. Waterstof is een antioxidant en is de kleinste en lichtste atoom dat er bestaat, een atoom dat ook onze bloed-hersenbarrière kan passeren. Hierdoor kan deze antioxidant ook daar zijn werk doen, namelijk onze afvalstoffen, ook wel vrije radicalen genoemd, onschadelijk maken.

Wat als we water kunnen creëren in onze eigen keuken dat een hogere pH heeft, wat rijk is aan waterstof en wat vrij is van chloor, lood, roest, sediment en bacteriën? Dat kan! En dat is ook wat ik drink; ELECTRONISCH GEREDUCEERD WATERSTOFRIJK WATER, of ook wel levend water vol met moleculaire waterstof!

Klinkt dit interessant en wil je meer leren over dit water, vraag hieronder dan mijn e-book aan. Ik stuur hem je zo spoedig mogelijk toe per email.